نقد و معرفی کتاب "بهم رسیدن در میانسی"
زبان ساده و روان داستان و دیالوگهای به موقع و مرتبط و باورپذیر که در دهان هریک از شخصیتهای داستان جای میگیرد و مخاطب، دیالوگی نمیبیند که برای دهان یکی از شخصیتهای داستان، بزرگ باشد یا جایی به خودش بگوید که این دیالوگ، به این شخصیت نمیخورد.
یادداشتی بر کتاب "سمفونی سهشبهها"
گفتمان زن در سمفونی سهشنبهها، پهلو به پهلو با کلیشههای فمینیسم، دیواری سیاه و بلند میسازد که خشتهای آن، قلبهای یخ زده، روانهای پریشان، و اعتماد و آرامش برباد رفته زنان است، از دست مردان!
معرفی و بررسی کتاب "من نجود، ده ساله، مطلقه"
دوباره حس معصومیت را به دست آورده ام. ... بعد از گذشت چند دقیقه باد روسری ام را شل می کند. برای اولین بار است که دلم نمی خواهد سریع درستش کنم. موهایم روی شانه هایم می ریزد و در نسیم موج می خورد. احساس آزادی می کنم. آزادی!
نگاهی به رمان «ایستادن رو به روی عقربههای کج»
بن مایه اصلی رمان جملهای است که یکی از شخصیتها میگوید: «آینده همون گذشته است». رمان درباره مفهوم زمان است و درهم آمیختگی آن با خواب، چرا که حقیقت و اصالت زمان در خواب پیدا میشود و این گونه است که زندگی شخصیت اصلیِ داستان و خانوادهاش در سیزده بخش و در پوستهای از زمان که به دور یک استوانه پیچیده شده است بیان میشود.
نگاهی بر رمان بنفشههای سراشیب
«بنفشههای سراشیب» در یک کشور فرضی روایت میشود که البته با نشانههایی که در داستان وجود دارد و مصاحبهی نویسنده، بی شباهت با ایران معاصر نیست!
بررسی و نقد نظریه پردازی «جان فورن» درباره انقلاب اسلامی ایران
فورن در این کتاب تلاش می کند دوره نسبتاً طولانی از آغاز برآمدن سلسله صفویه تا نخستین سال های پس از انقلاب اسلامی؛ یعنی قریب به 500 سال را به یاری الگوهای جامعه شناختی و اقتصاد سیاسی و همچنین نوعی نگاه بین رشته ای، مورد بازکاوی قرار دهد.
نقد کتاب باموشها
این کتاب همزمان چند بعد از زندگی بشری را هدف می گیرد؛ از “اعتقادات و الهیات” گرفته تا “شرعیات” و “اخلاقیات” که البته باید گفت سم مهلک در این مجموعه بیش از آن که بی اخلاقی و پرده دری مشمئز کننده آن باشد، تیشه بر ریشه اعتقادات و مبانی فکری زدن است.
نقد كتاب «پاسخ به تاريخ»
کتاب حاضر بازتاب دهنده افكار و عقايد شاه فراري از ايران است؛ لذا ميتوان آن را كتاب شاه فرض كرد. پهلوي دوم در «پاسخ به تاريخ» طي چهار بخش به بيان مطالب خويش ميپردازد.
نقد كتاب «سفرنامه جيمز موريه»
كتاب، سرگذشت شخصي به نام حاجيباباست كه پسر يك دلاك اصفهاني است. كتاب در هشتاد گفتار تنظيم شده و پس از اشاره مختصري به تولد حاجيبابا، وارد جواني او شده و او را در دكان دلاكي پدرش، سرگرم تراشيدن ريش مشتري نشان ميدهد.
نقدی بر کتاب "دولت و اجرای شریعت"
کتاب حاضر در صدد تبیین قلمرو مسولیت دولت وشیوه های ترویج دینداری در جامعه بوده و هدف مولف مقابله با تحمیل و کاربرد زور در اجرای احکام دینی است.
نقد و بررسی کتاب شیعیان عربستان سعودی
در این کتاب به مباحثی همچون مبانی و اشکال غلبه و هابیهای سنی بر شیعیان، مبانی هویت شیعیان در شرق عربستان، جنبشهای اسلامی شیعی و تفاهم و تعامل شیعیان با حکومت سعودی پرداخته شده است.
نقدی بر کتاب آیا بچه های خزانه رستگار می شوند؟
مجموعه داستان «آیا بچه های خزانه رستگار می شوند؟» از جمله آثاری ست که در دوره ی هشتم جایزه جلال جزو پنج کاندیدای نهایی دریافت این جایزه دولتی شد و موجبات تحیر و تعجب منتقدان تیزبین را فراهم آورد.
یادداشتی بر کتاب زمین سوخته احمد محمود
چرا باید این طور باشد؟ گاهی می شود که در خاستگاه ادبیات جنگ، که محصول طبیعی اش ادبیات مقاومت است، کسانی می آیند از روی غرض ادبیات ضد جنگ را باب می کنند؛ مثل همین کتاب زمین سوخته.
نقد و بررسی کتاب سمفونی سه شنبه ها
داستان های کوتاه افسانه احمدی، اغلب با یک شخصیت اصلی زن و سبکی مدرن، طرح تعریف شده ای به معنای کلاسیک ندارند. بیشتر داستان ها فقط شرح یک موقعیت یا خرده پی رنگ است که همراه با تعلیقی ضعیف، آلبومی بدون جذابیت شکل داده است.
نقد و بررسی کتاب در خواب دویدن
راوی (اول شخص شرکت کننده) شخصیت اصلی داستان است؛ دختری فراری که پدری بداخلاق و سخت گیر داشته، مادرش مرده و او از خانه فرار کرده؛ حالا هم دانشجوست...
معرفی و بررسی «پُلها» مجموعه داستانی از «احمد ابوالفتحی»
هفت داستانِ این مجموعه با مضامینی همچون عشقهای ناکام و مثلثی، خیانت، مهاجرت و تنهایی، با استفاده از بینامتنیت با بوف کور و دیگر آثار صادق هدایت، ماجرای میرعماد خوشنویس، تاریخ همدان و شیرسنگی و ماجرای عاشقانهی ولادیمیر لنین، خلق شدهاند.
نقد و بررسی کتاب بزهایی از بلور
این مجموعه از سه داستان «خرس»، «صلات ظهر» و «بزهایی از بلور» تشکیل شده که هر سه داستان در فضایی یأسآلود و مرگافزا روایت میشوند.
نقد و تحلیل کتاب «رفتارهای دردسر آفرین در نوجوانی»
از مهمترین نقدهایی که متوجه کتاب است، تناسب مبانی و گزارههای کتاب با فرهنگ ایالات متحده و غرب، و عدم تناسب با فرهنگ اسلامی- ایرانی است. شاهد بر این ادعا را میتوان در قالب موارد متعددی از تجویز و ترویج اباحه گری و... بر شمرد.
بررسي و نقد كتابهاي «صحيح بخاري» و «صحيح مسلم»
پژوهش حاضر، در يك نقد منصفانه و با مطالعهاي همهجانبه، نقاط ضعف دو كتاب «صحيح بخاري» و «صحيح مسلم» را آشكار كرده است.
معرفی و نقد کتاب آیین زندگی
این کتاب مجموعه ایست از دستورالعمل هایی موفقیت آمیز برای رهایی از نگرانی در زندگی. هدف این کتاب نشان دادن پاره ای حقایق قدیمی است تا مخاطب به خود آید و دست به کار شود.
«زی طلبگی» برای دومین بار به کتابفروشیها رسید
روایت دیدار با یکی از سرکردگان داعش
«پریشان موی و خاک آلود» دوباره آمد
چاپ دوم کتاب «تذکره المتقین» منتشر شد
ورود «موبی دیک» و «سندباد» به کتابستان
«بوکر واشنگتن» چگونه قیام کرد؟
رمان «رویای نیمه شب» به چاپ هشتاد و پنجم رسید
رمان «زمان لرزه»
«کتاب روضه» به چاپ سوم رسید